IMB GRUP assessora legalment en els aspectes mercantils, laborals i fiscals la biotecnològica catalana Vytrus, que prepara el salt a BME Growth. La companyia, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals, ultima ja els preparatius per fer el salt a Borsa en els propers mesos.

Vytrus Biotech, fundada el 2009 pels emprenedors Albert Jané, biotecnòleg, bioquímic i màster en Ciències Farmacèutiques, i Óscar Expósito, biòleg i PhD en Biotecnologia Vegetal, està especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica i dermatològica.

“El nostre negoci es basa en el desenvolupament, la producció i la comercialització d’ingredients actius d’alt valor afegit per als mercats cosmètic i dermatològic”, explica Albert Jané.

“Gràcies a la nostra tecnologia de cultiu de cèl·lules mare vegetals, obtenim productes d´alta qualitat, naturals i sostenibles. Volem que la sortida al mercat ens ajudi a continuar desenvolupant els grans beneficis de la nostra tecnologia i que ens permeti potenciar el creixement de l´empresa”.