Serveis per a empreses

Empreses

IMB Grup ofereix un servei de 360º per a les empreses, tot acompanyant-les des de la seva creació i donant-los suport en la maduresa, mitjançant un paquet integral de serveis a càrrec d’especialistes en totes les disciplines del Dret i l’Economia, que els permet disposar d’un sòlid partner en el desenvolupament i l’execució de la seva estratègia, i optimitzar i millorar la coordinació de les diverses àrees de gestió de la companyia.

IMB Grup compta amb especialistes en diversos àmbits del Dret i l’Economia amb una llarga trajectòria en l’assessorament i l’acompanyament a les empreses.

L’especialització en les àrees en què treballem i l’experiència acumulada ens permeten oferir respostes i solucions d’una manera àgil i personalitzada a cada situació, un repte que ens plantegen els nostres clients. Els professionals d’IMB Grup tenen una clara orientació al negoci que els permet adaptar-se a les necessitats de cada client i avançar-se a les incerteses del futur.

La tipologia d’empreses i institucions que compten amb els serveis d’IMB Grup és, certament, transversal, perquè s’hi troben la majoria de sectors de l’Economia, tant de l’àmbit nacional com de l’internacional, entre les quals s’hi inclouen multinacionals, empreses tecnològiques, start-ups, fundacions, empreses familiars, entitats de capital de risc i entitats públiques.

A més, un dels senyals d’identitat d’IMB Grup és la inquietud i el compromís amb els projectes empresarials innovadors i que aporten un valor afegit a la societat.

Respostes i solucions d’una manera àgil i personalitzada a cada situació, un repte que ens plantegen els nostres clients.