Slide background
Slide background
Slide backgroundConsultoria per empreses
Slide background
Slide background

Descobreix les àrees de pràctica

IMB Grup s’estructura en diverses àrees de treball autònomes, que participen de la feina multidisciplinària de tot l’equip.

Prestem servei a tothom qui el sol·liciti

L’atenció directa i personalitzada i el treball en equip dels professionals de cada àrea de pràctica ens permeten fer un seguiment integral de les diverses situacions que afecten empreses i particulars.

IMB Grup | Serveis

Amb la intenció de liderar les noves tendències en l’exercici de la professió, l’any 1985 vam decidir fundar una societat dedicada a la prestació de serveis jurídics i empresarials, amb vocació d’oferir una atenció personalitzada i professional als nostres clients.

Internacionalització empresarial

L’Empresa | IMB Grup

L’atenció directa i personalitzada als nostres clients i el treball en equip dels professionals de cada àrea de pràctica ens permet fer un seguiment integral de les diverses situacions que afecten empreses i particulars.

IMB Grup s’estructura en diverses àrees que funcionen d’una manera autònoma, alhora que participen del treball multidisciplinari de tot l’equip.

D’aquesta manera, podem sumar l’especialització en el tractament de les matèries i la visió global que ens aporta el treball en equip, tot aconseguint, amb aquest sistema de treball, una resposta adequada a les demandes dels nostres clients.

Notícies

Selecció de notícies destacades